Welkom bij Clous Mode

Opgericht in 1951 is Clous een winkel met grandeur. Toen de heer Joop Clous in 1947 al twee winkels voor lingerie had geopend (een in Overveen en een in Bloemendaal), bleef bij hem het verlangen een damesmodezaak te openen. In 1951 kreeg hij hiervoor ook de kans toen hij de winkel Fariek-Ariëns in ’s-Hertogenbosch kon overnemen. Al snel volgde de aankoop van het pand aan de Schapenmarkt te ’s-Hertogenbosch en de echte Clous modezaak was geboren.

In 1981, nu 30 jaar geleden nam zoon Peter Clous de zaak over van zijn vader. Hij zette met eigen beleid en voor eigen rekening de lijn voort die Clous was ingeslagen en zorgde ervoor dat de kwaliteit altijd hoog bleef. Ook slaagde hij erin om nog meer vestigingen te openen. In 1991 opende de vestiging in Eindhoven en in 1999 volgde ook Waalwijk. Wij zijn dan ook bijzonder trots en dankbaar voor alle mooie jaren, die we als Clous al hebben mogen meemaken. En we zijn van plan om met dit succesverhaal door te zetten! Want nog altijd biedt Clous een groot assortiment en uitstekende service.

Naast professionele modeadviseuses heeft Clous ook een speciaal atelier waar uw aankopen precies op maat worden gemaakt. Deze service zorgt ervoor dat u altijd optimaal tevreden bent met u kleding. Zo werkt Clous er hard aan om u altijd met plezier te laten slagen.

Clous, I’m every woman.


Spaarkaart
carte blanche

Voor onze vaste klanten bieden wij de service van het Carte Blanche spaarsysteem. Bij elk bezoek bouwt u een spaartegoed op over uw aankopen m.u.v. afgeprijsde artikelen Tweemaal per jaar ontvangt u een persoonlijke spaarcheque ter waarde van het door u opgebouwde spaartegoed.

Haal nu uw persoonlijke Carte Blanche bij ons in de winkel


Heeft u interesse in een functie binnen Clous Mode?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in goede en leuke nieuwe collega's om ons team te komen versterken. Het staat je vrij om bij ons een open sollicitatie te doen. Mail dan je cv met motivatie en pasfoto naar saskia@clousmode.nl t.a.v. mevr. Saskia Sas.


Wij zijn per direct op zoek naar collega's:

MODEADVISEUSE - YOUNG FASHION AFDELING - DEN BOSCH
klik hier en bekijk de vacature

 
Ana AlcazarAnna MontanaAnna van ToorBaslerBatidaBeaumontBetty & CoBetty BarclayBiancaBlonde No8 (NIEUW)BloomingsBraxCaroline BissCartoonCasamiaCommaComo No1 (NIEUW)CreamCreenstoneDiStrickElviraEmotionsErfoErokeEsqualoFrank WalderFreequentFuchs SchmittGardeurGeishaGerry WeberGiacomoGil BretGiuliano tassenGollehaugGustavIlse JacobsenJane LushkaJoseph RibkoffJungeKoccaLa Fee MaraboutéeLa SalleLabel Nick (NIEUW)Laine BonnetLebekLeComteLisette LLuciaMacMaicazzMarc O'PoloMonariMos MoshNadine HNYDJOpusRabeRaffaello RossiRaphaela by BraxRelaxed by ToniRepeatResetRino en PelleRobe LégèreRosnerRue de FemmeSaint JacquesSani BluSE Just WhiteSmashed LemonSomeday.SommermannSonixSummum (NIEUW)TaifunTalk AboutToniTramontanaTurquoise by Daan (NIEUW)YayaZerresZizoZo tassenZso Zso