Happy winter

Nu de kou langzamerhand ons kikkerlandje bereikt, dienen we ons ook enigzins naar het weer te kleden. Dat betekent dat er in jouw garderobe in ieder geval de volgende items moeten liggen: dikke coltrui, oversized sweater én de nieuwste winterjas! Wat dat laatste betreft hebben we nog een aantal gouden regels voor je klaarliggen. Dit jaar draag jij je jas….

- In een vrolijke kleur! Een grauwe, donkere winter wordt het niet als het aan ons ligt! Naast metallic tinten is de kleur rood een veel geziene kleur. Tevens zien we de kleuren okergeel en olijfgroen veelvuldig terugkeren. Liever iets minder opvallend? Ga dan voor de kleur bruin. Bruin is het nieuwe zwart anno 2018-2019!

- Padded (en oversized) oftewel: gewatteerd. Het gewatteerde donsjack is ook dit najaar weer ongekend populair. Ben je bang er als een Michelin mannetje uit te zien? Ga dan voor een getailleerde versie of een oversized padded jack in combinatie met ultra vrouwelijke essentials waaronder een Little Black Dress en chique hakken.

- Animal proof. Dit najaar gaan we écht en masse voor de diervriendelijke variant. We zien imitatiebont overal wel terugkeren, of het nu in zijn geheel wordt getoond of in de vorm van een kraag, nepbont is here to stay.

- Nog een trend die voorlopig wel even blijft “rondhangen” is de lammy coat! Een heerlijke warme jas, gemaakt van (imitatie) lamsleer waarbij het dragen van wol ervoor zorgt dat je warm blijft en het leer wind en regen tegenhoudt. Ook de zachte warme teddy jas is een favoriet onder menig modeliefhebber en vaak verkrijgbaar in neutrale kleuren zoals bruin of beige.

- Met een printje. Ook een speelse dierenprint wordt nog altijd zeer gewaardeerd. Daarvan blijft de luipaardprint steevast op nummer 1 staan. Toch zien we ook andere prints de revue passeren waaronder de slangenprint en zebraprint.

Meer te zien in onze winkels én online!


Top