Tijd voor...

Deze winter kun je genieten van een assortiment zeer comfortabele, warme én stijlvolle truien. Aan Clous Mode om jou op de hoogte te brengen wat we het best aan kunnen trekken gebaseerd op de trends voor 2018-2019. Hierbij staan een aantal kernwaarden hoog in het vaandel: 1. Kwaliteit. Dat wil zeggen, een trui waar je meerdere seizoenen plezier van hebt en niet bij het minste geringste al gaat pillen. 2. Comfort. Een trui moet immers lekker zitten en warm genoeg zijn. 3. Klasse. Uiteraard kunnen we niet om het "uiterlijk" heen! Clous Mode biedt zowel basic en neutral-colored als trendy en statement-colored sweaters, pullovers, knitwear en turtlenecks.

We trappen af met een absolute musthave voor komende winter: de oversized trui / sweater. Heerlijk warm en uiterst stijlvol in combinatie met skinny jeans en stoere combat boots. De oversized trui wordt echter ook gedragen als jurkje in combinatie met een dikke panty én afzaklaarzen of sportieve sneakers.

Ook truien met een klein glimmertje zijn zeer geliefd dit seizoen. Tevens perfect voor komende feestdagen met een stoere leren broek of rok en high heels! Voor die extra touch kun je ook denken aan Lurex, dat bestaat uit goud-, zilver- of bronskleurig metaalgaren. Net even wat feestelijker dan de “standaard” truien.

De turtleneck oftewel coltrui leent zich perfect voor de layered look van 2018-2019. De coltrui is immers een zeer makkelijk te combineren kledingstuk. Denk aan een coltrui in een neutrale kleur met daarover een gebreide v-neck trui en een blazer om het af te maken. Zo krijg je het zeker niet koud deze winter!

Ben je meer van de sportieve look? Dan zit je met de volgende trend zeker gebakken! Ook dit seizoen is namelijk de hoodie weer veel te zien! Of het nu gaat om een cropped uitvoering of een oversized colorblocked variant, met een hoodie kun je niet anders dan slagen.

Bekijk nu onze collectie online of kom gezellig langs!


Top