Spring Summer Styles 2019

Velen van ons wachten al met smart op de lente en zomer! En met de lente/zomer gaan natuurlijk de allerleukste voorjaarsitems gepaard. Aan Clous Mode om jou te voorzien van de populairste items, kleuren en prints voor lente/zomer 2019.

Enkele “mannenitems” worden unisex dit voorjaar, want zowel het overhemd als het pak krijgen een vrouwelijk silhouet en kleur. Twee items die we bij talloze damesmerken terugzien: powersuits in zoete snoepkleuren, kleurrijke prints én strepen, evenals de overhemdjurk in frisse dessins, mét of zonder ceintuur.

Waar het voorheen een no-go was, zullen we dit voorjaar felle kleurencombinaties tegenkomen. Denk aan suikerzoete kleuren waarbij krachtige felle én zachte tinten met elkaar gecombineerd worden en zelfs mogen vloeken. Denk aan kleurencombinaties zoals roze met oranje of roze met rood. Iets te heftig voor jou? Geen zorgen, ook de combinatie zwart-wit wordt nog altijd zeer gewaardeerd.

Ook het safari thema zien we terug dit voorjaar. Dat betekent: nieuwe versies van de panterprint, slangenprint evenals andere exotische prints en palmbladeren. Absolute topitem is het safari jasje in o.a. khaki, groen, zwart of camouflage. Niet alleen in katoen verkrijgbaar, maar ook in denim, chambray en linnen.

Dat comfort belangrijk is, blijkt maar weer uit de volgende trend: Als we diverse trendwatchers mogen geloven wordt de pyjama-look namelijk een favoriet deze zomer. Verwacht wordt dat we binnenkort in comfortabel zijden én wijde broeken zullen rondlopen met bijpassende zijden blouses of wikkeltops.

We moeten nog even wachten voordat we deze trends daadwerkelijk toe kunnen passen, maar de nieuwe collecties stromen razend snel binnen.


Top