Pantalon Marathon

Clous Mode organiseert de Pantalon Marathon. Dit betekent 50% korting op elke 2e broek, jeans of pantalon*. Wat jij moet doen? Een sprintje trekken naar de winkel! 

Geef toe…De broek is wellicht het meest gedragen kledingstuk in je garderobe. Het aanbod van verschillende modellen is enorm waardoor ook het combineren ongelooflijk veel opties biedt. We kunnen wel vaststellen dat de broek voor iedereen is. Of je nu gaat voor de slim fit of het skinny model of juist de loose fit of wijdvallende variant: bij elk lichaamstype past een model dat lekker zit én flatterend is voor je figuur.

Naast de vele modellen zijn er ook kleuren in overvloed. Misschien ben je vooral een jeans type of hou je van basiskleuren die makkelijk te combineren zijn. Maar soms is het ook leuk om wat minder op ‘safe’ te spelen en jezelf te verrassen door te kiezen voor een uitgesproken kleur zoals rood, groen, roze of geel. Aan jou natuurlijk de keus in welke tint. In ons assortiment bieden wij opties van fris en fel tot warm en pastel.

Ook dessins geven een bepaalde speelsheid en levendigheid zodat je outfit nét wat meer ‘power’ uitstraalt. En dit seizoen zijn er zóveel leuke prints om tussen te kiezen dat we overtuigd zijn dat iedereen kan slagen op dit gebied. Niet alleen zien we de relatief rustige ruit, streep of bloem in de collecties terug, maar vergapen we ons ook aan stoere dierenprints en tropische dessins. Waar maken we jou het gelukkigst mee?

Met de grootste collectie broeken in Brabant wordt Clous Mode niet voor niets gezien als de broekenspecialist in de regio. En nu dus met hoge kortingen! De Pantalon Marathon loopt nog t/m 5 mei. Zien wij jou snel in één van onze winkels?

*De goedkoopste broek voor de helft van de prijs. Actie geldig t/m koopzondag 5 mei 2019. Op alle broeken met actielabel. Niet geldig op basiscollectie, i.c.m. met andere acties en op reeds afgeprijsde artikelen. Niet verrekenbaar met eerdere aankopen. Deze actie is alleen geldig in onze winkels.


Top