Updates

Het laatste nieuws ontvang je hier! Blijf zo altijd op de hoogte van de nieuwste merken met bijbehorende kledingcollecties. Wens je meer informatie over een bepaald merk/collectie? Kom dan gerust even langs in één van onze winkels of stel je vraag per e-mail. 

 Women's blazers
 Cosy jackets
 Denim: The all time favourite
 Hello Fall!

Women's blazers

18-09-2018
De blazer is een geliefd kledingstuk onder de vrouwen en wordt allang niet meer alleen zakelijk gedragen. Tegenwoordig biedt de modewereld blazers aan in verschillende kleuren, materialen en fits. Een echte musthave voor in uw garderobe. Bekijk de prachtige exemplaren van Joseph Ribkoff in diverse kleuren en dessins. Get the stylish look!


Cosy jackets

18-09-2018
Stijlvol door weer en wind! Ga warm het najaar in en kruip weg in de jassen van Creenstone. Bekijk de najaarscollectie en ontdek een mix van warme materialen, herfstkleuren en comfortabele fits. Heerlijk warm, stijlvol en perfect voor de koude herfstdagen.


Denim: The all time favourite

18-09-2018
Een damesgarderobe zonder perfect fitting jeans is onmogelijk. De denim collectie van Monari bestaat uit verschillende fits, wassingen en destroyed details. De jeans hebben een perfecte afwerking, zijn tijdloos en oneindig te combineren. Een mix tussen stoer en vrouwelijke elegantie. Bekijk de collectie in store of online!


Hello Fall!

02-09-2018
Hoewel we nog lang niet afscheid willen nemen van de zomer en haar aangename temperaturen, dient het volgende modeseizoen zich toch al weer aan! Een prachtig seizoen boordevol vrolijke prints en warme herfsttinten. Clous Mode heeft ook dit najaar weer een veelzijdige damesmode collectie voor u samengesteld met topmerken als Opus, Someday, Monari, Yaya, Geisha, Betty Barclay, Arma, Beaumont, Gerry Weber, Taifun, Creenstone, Repeat en Sommermann.


Top